29 Nisan 2009 Çarşamba

Yazık Oldu (0-2)

Rahatlamak için mutlaka kazanmamız gereken maçta, Beşiktaş'a 2-0 mağlup olduk.

Özellikle ilk yarıda ve 2.yarının ilk 15 dk'lık kısmında etkili futbol oynadık, önemli fırsatlar yakaladık fakat forvet oyuncularının beceriksizliği yüzünden bir türlü golü bulamadık. 29.Dk'da Youla ile Engin arasında yaşanan sorun, takımın ve taraftarın moralini olumsuz yönde etkiledi.

Kaleci Sinan'ı çok başarılı buldum. Hatta İvesa'dan daha başarılı bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Bu kadar stresli bir maçı, hatasız tamamladı diyebilirim. 2 golde de yapacağı pek bir şey yoktu.

Sezgin biraz tutuk bir performans sergiledi. Beşiktaş'ın geliştirdiği tüm ataklar, Sezgin'in kanadından geldi. Keşke Rıza Hoca sağ bekte Sezgin'i oynatıp, sol bekte Murat Önür'ü oynatsaydı.

Youla son derece etkiliydi fakat yine son vuruşları yapamadı. Biraz daha dikkatli olsa, çok rahat sonuca gidebilirdi.

Anderson çok sayıda fırsat harcadı ama maçın bazı bölümlerinde oldukça iyi oynadı. Savunmasına yardım etmesi ve çok mücadele etmesi, Anderson'u cazip kılıyor.

Engin yine her zamanki gibi futbol dışı olaylar yüzünden gündeme geldi. Aslında olay anına kadar çok da başarılı bir performans sergiliyordu. Fakat kendisine pas atmadığı için Youla ile kavga etmesi, onu bir çok futbolseverin gözünde bitirdi. Ne olursa olsun biraz daha hoşgörülü ve sakin olması gerekir.

Beşiktaş'a gelirsek; bence şampiyonluğu hakediyorlar. Fabian Ernst mükemmel bir oyuncu. Tello-Delgado ve Ernst'in yaptığı üçgenler, orta sahamızın dengesini bir hayli bozdu.

Yine büyük taraftarımız, üzerine düşeni yaptı. 50-100 ve 200 TL arası değişen bilet fiyatlarına rağmen stadı doldurmayı başaran ve yağmur altında dahi takımını destekleyen taraftarımıza galibiyet yakışırdı.

Bu arada maç öncesi yapılan koreografi mükemmeldi. Emeği geçenlere teşekkürler.

Koreografi (Sevdan bir ateş) ;


Video linki için tıklayınız

Hiç yorum yok: