2 Mayıs 2009 Cumartesi

Bu Heyecana Yürek Dayanmaz

Bank Asya 1.Lig'de son haftaya girilirken, büyük bir heyecan yaşanıyor. Üst sıralara baktığımızda Diyarbakırspor ve Manisaspor'un hemen hemen süper ligi garantilediklerini görüyoruz. Play offlara kalmak isteyen takımlar arasında ise büyük bir yarış var. Adanaspor ve Orduspor play off iddiasını sürdürüyor. Büyük bir ihtimalle Boluspor, Kasımpaşa, Karşıyaka ve Altay play off oynar.

Alt sıralarda ise Malatyaspor dışında bütün takımların ligde kalma şansı var. Malatyaspor deplasmanda Kartalspor'a 2-0 yenilerek, ligden düştü.

Ligden düştü gözüyle bakılan Sakaryaspor, 2.yarıda büyük bir çıkış yakaladı ve umutlarını son haftaya kadar taşıdılar. Önümüzdeki hafta deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacaklar. Eğer yenilirlerse, ligden düşmeleri kesinleşecek. Kazanmaları taktirde Giresun ya da Güngören'in puan kaybetmelerini bekleyecekler.



Güngören bugün Orduspor'u 3-1 yenerek biraz nefes aldı fakat işleri gerçekten zor.

Giresunspor'da sahasında Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Onlarda küme düşme korkusunu çok derinden hissediyorlar.

Ben Malatyaspor'un ardından Güngören ve Giresunspor'un küme düşeceğini düşünüyorum. Çünkü Sakaryasporlular gerçekten ligde kalacaklarına inanmışlar, Kasımpaşa'yı yenip, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecektirler.

Hiç yorum yok: