10 Mayıs 2009 Pazar

Eskişehirspor 2-0 Antalyaspor


Perşembe günü çıkan biletler, cuma günü öğle saatlerinde tamamen tükendi. 18.500 kişilik stadda rahat 23.000 kişi vardı dün akşam. Dışarıda da binlerce ESES sevdalısı, bilet bulamadığı için maça giremedi.

300 Antalyasporlu, takımlarını desteklemeye değil bizi tahrik etmeye gelmiş resmen maça. Açtıkları pankartta bunu doğrular nitelikteydi zaten. Fakat biz yine büyüklüğümüzü gösterdik ve takımımızı desteklemeyi tercih ettik. Onları umursayan pek yoktu yani.

Maça gelirsek; öyle ahım şahım futbol oynamadık ama üstünlüğümüzü rakibe kabul ettirdik. Antalyaspor, bir kaç şut atabildi kaleye. Bunlarda son derece etkisizdi. Maçı kesinlikle hakettik. Futbolcular gerçekten inanmışlar galibiyete.

Sinan, İvesa'yı hiç aratmıyor. Helal olsun gerçekten. Sanki yıllardır süper ligte oynuyormuş gibi sakin ve kendinden emin.

El Saka, sakat olduğu için hafta içi idmanlara çıkmadı. Fakat maçta 90 dk forma giydi. Bu yüzden bazen oyundan düştü gereksiz hatalar yaptı. Fakat arkadaşları hatalarını kapattı.

Batuhan, bizleri çok üzmüştü. Fakat dün herkesin gönlünü almayı başardı. 2 tane klas gol atması bir yana formasını her golden sonra yırtına yırtına öpmesi ve içine giydiği ''Sevdan bir ateş ESES'' t-shirtü ile herkesi mutlu etti.

Youla, yine rakip savunmayı çok rahatsız etti. 2.golde de harika bir asist yaptı.

Engin, iyi performans gösterdi diyebilirim. Fakat oyundan alınırken gereksiz hareketler yaptı yine. Çok yetenekli bir oyuncu fakat tavırları yeteneğini de sineye çekiyor.

Sezgin ve Koray her zamanki gibi yine istekliydi. İstikrarlı performanslarını devam ettiriyorlar.

Çok önemli bir maçtan 3 puanla ayrılarak biraz olsun rahatladık. En azından önümüze daha rahat bakıyoruz. 15.sıradan 11.sıraya yükseldik fakat 16. takım ile aramızdaki fark 1 puan. Ligin dibinde kazan kaynıyor adeta. İnşallah bu ateş hattından en karlı çıkan takım biz oluruz. Rakiplerimizin puan kaybetmesi bu haftayı karlı kapatmamıza sebep oldu. Keşke Sivas'ta İBB'yi yenseydi ama olmadı.

Biz bu ligden düşmeyiz.

Hiç yorum yok: