4 Mayıs 2009 Pazartesi

Denizlispor 3-2 Eskişehirspor



Son oynadığımız 2 deplasman maçında da 2'şer tane gol attık. Fakat savunma oyuncularının yaptığı büyük hatalar sonucu 2 deplasman maçından da mağlup ayrıldık.

2 hafta önce Ankaragücü deplasmanında öne geçmiştik fakat daha 1 dk geçmeden golü kalemizde görmüştük. Skoru koruyamadığımız gibi mağlubiyet golünü de yemiştik. O karşılaşmayı da 3-2 kaybetmiştik.

Denizli maçında da aynı şeyler yaşandı. Sadece rakip farklıydı. Anderson'la 1-0 öne geçtik, ilk yarıyı böyle kapatırız derken 4 dk sonra Bangoura, saçma sapan bir golle ilk yarının berabere bitmesine sebep oldu.

2. yarının hemen başında yediğimiz golle, 2-1 mağlup duruma düştük. Neyse ki oyunun kontrolünü hemen kaybetmedik. Girdiğimiz pozisyonlardan birisini değerlendirmemiz gerekiyordu artık. Bülent Kocabey 61.Dk'da eşitlik sayısını kaydetti.

Deplasmanda alınan 1 puan bize yeter derken, 83.Dk'da Çağlar Birinci 35 metreden mükemmel bir frikik golüyle Denizli'yi öne geçirdi. Bu golde Sinan'ın hatası büyüktü çünkü barajı 2 kişilik kurmayı tercih etti. Çağlar da haklı olarak kaleye vurmadı denedi ve çok güzel bir gol attı.

Bu golden sonra da skoru çeviremeyince, Denizli'den puansız ayrılmak zorunda kaldık.

İvesa ve Youla yoktu bu maçta. Eğer Youla olsa çok farklı olurdu. Çünkü böyle maçları çok seven bir oyuncu Youla. İlk yarıdaki Denizli maçında harikalar yaratmıştı.

Denizli'den puan alamamız bir yana, rakiplerimiz de maçlarını kazandı. Bizim adımıza çok talihsizce geçen bir hafta oldu. 15. sıraya düştük ve 16. İBB ile puanlarımız aynı.

Haftaya sahamızda Antalya'yı mağlup etmek farz oldu artık.

2 yorum:

omer26 dedi ki...

Antalya'yı puansız göndereceğimizden eminim. Umarım yönetim de bilet fiyatlarında indirime gider.

DoryLaioN dedi ki...

Bende Antalya maçından çok umutluyum. İnşallah kazanırız da biraz olsun rahatlarız. En azından önümüzü daha rahat görürüz bundan sonra.

Açık: 10 - Kapalı: 20 uygundur bence bu maç için. 1 ya da 5 lira olursa sağlam tribün yapamayız. Yoldan geçen girer maça.